Home / Overval / Overval Klein-Zundert mislukt door gedurfd optreden personeel

Overval Klein-Zundert mislukt door gedurfd optreden personeel

Een gewapende overval is op een fiasco uitgelopen door het kordate optreden van personeel en klanten van een bedrijf aan de Klein Zundertseweg in Klein-Zundert.

Op vrijdag 25 maart 2016 om 9.15 uur kwam er bij het Operationeel Centrum een melding binnen van een gewapende overval op een bedrijf aan de Klein Zundertsweg. Drie van de vier gemaskerde overvallers waren gevlucht, de vierde was gepakt door personeel. Er zou iemand gewond zijn. Verschillende politie-eenheden spoedden zich naar de plaats van het misdrijf. Ook werd de ruime omgeving van het dorp afgezet door de politie die bijstand kreeg van de Koninklijke Marechaussee. De eerste eenheden die bij de overval aankwamen troffen daar één van de daders aan die door verschillende mannen vastgehouden werd. Ook was hij geboeid met tie-wraps. Een personeelslid van het bedrijf had van één van de daders een klap in zijn gezicht gekregen waardoor hij gewond was aan zijn gezicht. De drie gevluchte daders zouden in een auto weg gereden zijn.

Vlucht
Direct daarna kwam er een melding binnen van een brandende auto aan de Berkenlaan. Daar bleek een auto in brand te staan met gestolen kentekenplaten. Het vermoeden bestaat dat dit de vluchtauto was geweest van de drie overvallers. Hoe ze vanaf hier verder gegaan zijn wordt nog onderzocht.

Verdachten
De aangehouden verdachte is een 30-jarige man uit Waalwijk. Van de overige overvallers is niet veel bekend. Wat wel bekend is is dat ze zonder buit zijn gevlucht voor de gedurfde reactie van de aanwezige mensen. De recherche hoopt de daders snel te kunnen achter halen.

IMG_8931

IMG_8952

IMG_8980

Check Also

Brutale overval in Zegge

ZEGGE – Op zaterdagavond 18 juni werd er rond 20.30 uur een overval gemeld aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *